Get Adobe Flash player
Login FormFacebook FanBox

Polls
Anda memilih produk Afiat di atas dasar apa?
 
Who's Online
We have 16 guests online
Statistik Web
Members : 61
Content : 11
Web Links : 6
Content View Hits : 199753
Show IP
Your IP: 18.209.104.7
Show location on Map
Hostname:
ec2-18-209-104-7.compute-1.amazonaws.com

Your OS: Search Bot
Your Browser: unknown unkno
Pilih Theme
Feed Display
No Feed URL specified.

Syarikat Minyak Afiat Sdn Bhd.

"Nikmat rahsia alam semulajadi"

Selamat Datang ke laman web Syarikat Minyak Afiat Sdn Bhd. Website V2 ini baru dilancarkan seiring dengan perkembangan IT yang semakin meluas di Malaysia. Tujuan kami adalah untuk memperkenalkan Syarikat Afiat Sdn Bhd ke serata dunia serta ingin memberi penerangan kepada pengguna-pengguna khususnya masyarakat Malaysia mengetahui Syarikat Minyak Afiat ini dengan lebih dekat lagi. Oleh itu sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah dalam melayari website ini sila hubungi kami di ruangan yang di sediakan untuk memudahkan kami mengambil tindakan segala cadangan dan masalah anda.

Profile Syarikat

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Syarikat Minyak Afiat Sdn. Bhd adalah merupakan pengeluar produk-produk Herba Melayu yang merangkumi linimen (minyak gosok/urut), jamu (tonik herba) dan ubat bersalin (persedian lengkap selepas bersalin). Perniagaan ini telah diasaskan sebagai pemilikan tunggal kira-kira 7 dekad yang lalu oleh Allahyarham Tuan Haji Khalid B. Uda Ismail sebelum ianya ditukarkan kepada syarikat sendirian berhad yang dihadkan dengan saham. Ianya telah didaftarkan sebagai 'Sdn Berhad' semenjak tahun 1989. Syarikat juga mempunyai beberapa kelebihan persaingan yang penting seperti:

  • Rangkaian produknya telah dikenali dan mendapat sambutan baik dan mempunyai penggu-pengguna yang setia sejak bertahun-tahun lamanya.

  • Pengurusan seniornya mempunyai latarbelakang yang cemerlang dalam mengendalikan perniagaan.

  • MInyak Afiat mempunyai reputasi sebagai berkualiti tinggi dan mempunyai mutu yang konsisten yang mana dikendalikan di bawah persijilan GMP (Good Manufacturing Practice/ Amalan Perkilangan Baik) oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

  • Syarikat telah Berjaya memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dari SIRIM QAS International pada April 2003

Last Updated (Friday, 12 April 2013 21:44)

 

Anugerah Pengiktirafan Syarikat