Get Adobe Flash player
Login FormFacebook FanBox

Polls
Anda memilih produk Afiat di atas dasar apa?
 
Who's Online
We have 10 guests online
Statistik Web
Members : 61
Content : 11
Web Links : 6
Content View Hits : 199761
Show IP
Your IP: 18.209.104.7
Show location on Map
Hostname:
ec2-18-209-104-7.compute-1.amazonaws.com

Your OS: Search Bot
Your Browser: unknown unkno
Pilih Theme
Feed Display
No Feed URL specified.

Syarikat Minyak Afiat Sdn Bhd.

"Nikmat rahsia alam semulajadi"

Selamat Datang ke laman web Syarikat Minyak Afiat Sdn Bhd. Website V2 ini baru dilancarkan seiring dengan perkembangan IT yang semakin meluas di Malaysia. Tujuan kami adalah untuk memperkenalkan Syarikat Afiat Sdn Bhd ke serata dunia serta ingin memberi penerangan kepada pengguna-pengguna khususnya masyarakat Malaysia mengetahui Syarikat Minyak Afiat ini dengan lebih dekat lagi. Oleh itu sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah dalam melayari website ini sila hubungi kami di ruangan yang di sediakan untuk memudahkan kami mengambil tindakan segala cadangan dan masalah anda.

Kata-Kata Aluan Pengarah Urusan

HJ. AHMAD ZAKARIA B. HJ. KHALID

PENGARAH URUSAN SYARIKAT MINYAK AFIAT SDN. BHD.

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Syarikat Minyak Afiat Sdn Bhd. adalah sebuah syarikat bertaraf Bumiputera dan memberi fokus kepada pengedaran produk-produk berasaskan kesihatan dan penjagaan diri. Syarikat ini disokong oleh kilangnya yang bertaraf GMP dan telah beroperasi di negara ini sejak lebih dari 8 dekad bermula dari tahun 1924. Matlamat utama syarikat ialah untuk menjadi salah sebuah syarikat bumiputera yang berjaya dan disokong oleh rangkaian pengedaran yang efisien meliputi seluruh negara.

Syarikat Minyak Afiat juga memberi keutamaan untuk melahirkan rakyat Malaysia yang mengamalkan gaya hidup sihat dan sentiasa ceria. Kami percaya matlamat ini hanya boleh dicapai melalui pengeluaran produk yang berkualiti tinggi dan dijual dengan harga yang mampu dibeli.
.
Sekian. Terima kasih

HJ. AHMAD ZAKARIA B. HJ. KHALID

Kuala Kangsar, Perak

 

Anugerah Pengiktirafan Syarikat